Hotell Clarion Hotel Oslo

Book Hotell Clarion Hotel Oslo – Finn tilbud på Clarion Hotel Oslo (Hotell) (Norge)

Hotell Clarion Hotel Oslo

  • Reserver Hotell Clarion Hotel Oslo
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Clarion Hotel Oslo 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger i det travle Barcode-området i Oslo, og tilbyr en døgnåpen resepsjon og romservice. Her bor du like ved Operahuset og det nye Munchmuseet. Alle rommene på Clarion Hotel Oslo har gratis WiFi, flatskjerm-TV med mediestrømming, komfortable senger, moderne møbler samt eget bad med kostnadsfrie kroppspleie- og badeprodukter. En økologisk frokostbuffé serveres på hotellet hver dag. Restauranten og baren Kitchen & Table serverer amerikansk-inspirerte lokale delikatesser av Marcus Samuelsson, og i salongen Living Room kan du slappe av sammen med venner. Shutter Bar serverer deilige cocktailer og drinker, og har en ekstra uteservering i sommermånedene.

Dette hotellet ligger i det travle Barcode-området i Oslo, og tilbyr en døgnåpen resepsjon og romservice. Her bor du like ved Operahuset og det nye Munchmuseet.

Hva kan man gjøre på Clarion Hotel Oslo?

Clarion Hotel Oslo tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Treningsstudio
  • Treningstimer
  • Trening
  • Midlertidige kunstgallerier

Har Clarion Hotel Oslo en restaurant?

Clarion Hotel Oslo har 1 restaurant:

  • Kitchen and Table Fishery

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel Oslo?

Prisene hos Clarion Hotel Oslo kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel Oslo?

Gjester som bor på Clarion Hotel Oslo kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.6).

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Hotel Oslo?

Innsjekking hos Clarion Hotel Oslo er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Oslo

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Oslo

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Oslo

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Oslo

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Oslo

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Oslo

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.