Hotell Clarion Hotel Stavanger

Book Hotell Clarion Hotel Stavanger – Finn tilbud på Clarion Hotel Stavanger (Hotell) (Norge)

Hotell Clarion Hotel Stavanger

 • Reserver Hotell Clarion Hotel Stavanger
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel Stavanger 4-stjernershotell

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i Stavanger, kun 5 minutters gange fra gågata Kirkegata, og har gratis WiFi og rom med typisk skandinavisk innredning, flatskjerm-TV og komfortable senger fra Duxiana. Alle rommene på Clarion Stavanger Hotel har skandinaviske designermøbler, vannkoker, minibar og skrivebord. Restauranten Kitchen & Table serverer internasjonale retter inspirert av smaker fra New York. Du kan nyte forfriskende drikkevarer og småretter i Kitchen & Table Bar.

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i Stavanger, kun 5 minutters gange fra gågata Kirkegata, og har gratis WiFi og rom med typisk skandinavisk innredning, flatskjerm-TV og komfortable senger fra Duxiana.

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel Stavanger?

Prisene hos Clarion Hotel Stavanger kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Clarion Hotel Stavanger?

Clarion Hotel Stavanger tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Hotel Stavanger?

På Clarion Hotel Stavanger finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Dobbeltrom
 • Suite

Har Clarion Hotel Stavanger en restaurant?

Clarion Hotel Stavanger har 1 restaurant:

 • Kitchen & Table Stavanger

Hva kan man gjøre på Clarion Hotel Stavanger?

Clarion Hotel Stavanger tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Stavanger

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Stavanger

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Stavanger

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Stavanger

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Stavanger

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Stavanger

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.