Hotell Clarion Hotel The Edge

Book Hotell Clarion Hotel The Edge – Finn tilbud på Clarion Hotel The Edge (Hotell), Tromsø (Norge)

Hotell Clarion Hotel The Edge

 • Reserver Hotell Clarion Hotel The Edge
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel The Edge 4-stjernershotell

Dette sentrale Tromsø-hotellet ligger ved havnen, og vender ut mot Tromsøysundet og Ishavskatedralen. Hotellet tilby en skybar og takterrasse i 12. etasje, en salong, en restaurant og gratis WiFi. Alle rommene på Clarion Hotel The Edge har moderne innredning, stor flatskjerm-TV, skrivebord samt et bad med dusj og hårføner. Restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson serverer retter i New York-stil tilberedt med lokale råvarer. Under oppholdet på Clarion Hotel The Edge har du gratis adgang til det nærliggende treningssenteret Sky Fitness.

Dette sentrale Tromsø-hotellet ligger ved havnen, og vender ut mot Tromsøysundet og Ishavskatedralen. Hotellet tilby en skybar og takterrasse i 12. etasje, en salong, en restaurant og gratis WiFi.

Har Clarion Hotel The Edge en restaurant?

Clarion Hotel The Edge har 1 restaurant:

 • Kitchen & Table

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel The Edge?

Prisene hos Clarion Hotel The Edge kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel The Edge?

Gjester som bor på Clarion Hotel The Edge kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.0).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Buffé

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Hotel The Edge?

På Clarion Hotel The Edge finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Familierom
 • BBasic-rom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Hotel The Edge?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Hotel The Edge med:

 • Flyplasstransport (offentlig) 15 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Edge

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Edge

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Edge

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Edge

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Edge

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Edge

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.