Hotell Clarion Hotel The Hub

Book Hotell Clarion Hotel The Hub – Finn tilbud på Clarion Hotel The Hub (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Clarion Hotel The Hub

 • Reserver Hotell Clarion Hotel The Hub
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Clarion Hotel The Hub 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Oslo.Dette elegante hotellet ligger 100 meter fra Karl Johans gate, Oslo sentralstasjon og Oslo domkirke. Clarion Hotel The Hub byr på en økologisk frokostbuffé, gratis WiFi og kostnadsfri badstue, dampbad og tilgang til bassenget. Clarion Hotel The Hub er et sertifisert miljøvennlig hotell, som har sin egen urbane hage, Grow Hub. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, kabel-TV og kaffe- og tekoker. I toppetasjen finner du à la carte-restauranten Norda, som drives etter et konsept av den kjente kokken Marcus Samuelsson, og serverer bærekraftig mat og skandinaviskinspirerte retter under høyt glasstak. Om sommeren kan du ta deg en kaffe eller cocktail på uteserveringen.

En av våre favoritter i Oslo.Dette elegante hotellet ligger 100 meter fra Karl Johans gate, Oslo sentralstasjon og Oslo domkirke. Clarion Hotel The Hub byr på en økologisk frokostbuffé, gratis WiFi og kostnadsfri badstue, dampbad og tilgang til bassenget.

Hva kan man gjøre på Clarion Hotel The Hub?

Clarion Hotel The Hub tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Garderober for trening/spa
 • Damprom
 • Trening

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Hotel The Hub?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Hotel The Hub med:

 • Tog 30 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Hotel The Hub?

På Clarion Hotel The Hub finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Suite
 • Dobbeltrom

Hva slags frokost serveres på Clarion Hotel The Hub?

Gjester som bor på Clarion Hotel The Hub kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.5).

Har Clarion Hotel The Hub en restaurant?

Clarion Hotel The Hub har 2 restauranter:

 • Norda
 • Restaurant

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Hub

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Hub

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Hub

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Hub

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Hub

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel The Hub

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.