Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Book Hotell Clarion Hotel Tyholmen – Finn tilbud på Clarion Hotel Tyholmen (Hotell), Arendal (Norge)

Hotell Clarion Hotel Tyholmen

  • Reserver Hotell Clarion Hotel Tyholmen
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Clarion Hotel Tyholmen 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger på historiske Tyholmen i Arendal sentrum, og har utsikt over Galtesund. Her kan du benytte deg av kostnadsfri Wi-Fi i felleområdene avgiftsfri adgang til treningsstudio. Rommene på Clarion Hotel Tyholmen har utsikt over havnen eller byen. Alle rommene har TV samt kaffe- og tekoker, og noen av dem har også sittehjørne. Hotellrestauranten Kitchen & Table byr på fin mat og utsikt over Arendal havn. Baren Åtte Glass har utsikt over Hisøy og Tromøya.

Dette hotellet ligger på historiske Tyholmen i Arendal sentrum, og har utsikt over Galtesund. Her kan du benytte deg av kostnadsfri Wi-Fi i felleområdene avgiftsfri adgang til treningsstudio.

Hva slags rom kan jeg booke hos Clarion Hotel Tyholmen?

På Clarion Hotel Tyholmen finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Clarion Hotel Tyholmen?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Clarion Hotel Tyholmen med:

  • Buss 1 t.

Hvor mye koster det å overnatte på Clarion Hotel Tyholmen?

Prisene hos Clarion Hotel Tyholmen kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva kan man gjøre på Clarion Hotel Tyholmen?

Clarion Hotel Tyholmen tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Treningsstudio
  • Bowling

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Clarion Hotel Tyholmen?

Innsjekking hos Clarion Hotel Tyholmen er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 13.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Restauranter i nærheten av Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Leiebil i nærheten av Hotell Clarion Hotel Tyholmen

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.