Hotell Cochs Pensjonat

Book Hotell Cochs Pensjonat – Finn tilbud på Cochs Pensjonat (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Cochs Pensjonat

 • Reserver Hotell Cochs Pensjonat
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Cochs Pensjonat

Cochs Pensjonat ligger i en bygning fra tidlig på 1900-tallet i Oslo, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med kjøkkenkrok og eget bad. Du kan spasere til Karl Johans gate på 10 minutter. Alle rommene på Pensjonat Cochs har tregulv. Du kan velge mellom rom med eget eller felles bad. Som gjest på Cochs Pensjonat får du rabatt på frokost i Kaffebrenneriet og Espresso House, rett utenfor hotellet. Du kan kjøpe snacks og drikke fra salgsautomaten i TV-stuen.

Cochs Pensjonat ligger i en bygning fra tidlig på 1900-tallet i Oslo, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med kjøkkenkrok og eget bad. Du kan spasere til Karl Johans gate på 10 minutter.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Cochs Pensjonat?

Innsjekking hos Cochs Pensjonat er fra kl. 14.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Cochs Pensjonat?

Prisene hos Cochs Pensjonat kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Cochs Pensjonat?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Cochs Pensjonat med:

 • Tog 25 min.

Kan jeg parkere bil på Cochs Pensjonat?

Cochs Pensjonat tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Gateparkering

Hva slags rom kan jeg booke hos Cochs Pensjonat?

På Cochs Pensjonat finnes følgende romtyper:

 • Tremannsrom
 • Enkeltrom
 • Firemannsrom
 • Tomannsrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Cochs Pensjonat

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Cochs Pensjonat

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Cochs Pensjonat

Restauranter i nærheten av Hotell Cochs Pensjonat

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Cochs Pensjonat

Leiebil i nærheten av Hotell Cochs Pensjonat

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.