Hotell Comfort Hotel Børsparken

Book Hotell Comfort Hotel Børsparken – Finn tilbud på Comfort Hotel Børsparken (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Comfort Hotel Børsparken

 • Reserver Hotell Comfort Hotel Børsparken
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Comfort Hotel Børsparken 3-stjernershotell

Dette hotellet ligger 3 minutters gange fra Oslo sentralstasjon og hovedgaten Karl Johan. Balkongen i 9. etasje vender mot Oslofjorden. Hotellet her gratis WiFi, utsikt over Operaen og et døgnåpent treningsstudio som er inspirert av crossfit-trening. Rommene på Comfort Hotel Børsparken har en frisk og moderne innredning, skrivebord og satellitt-TV med filmkanaler. Comfort Børsparken tilbyr en kontinental frokostbuffé hver morgen. Forfriskninger, snacks og andre varer kan kjøpes i kiosken i resepsjonen. Strykeutstyr er også tilgjengelig.

Dette hotellet ligger 3 minutters gange fra Oslo sentralstasjon og hovedgaten Karl Johan. Balkongen i 9. etasje vender mot Oslofjorden. Hotellet her gratis WiFi, utsikt over Operaen og et døgnåpent treningsstudio som er inspirert av crossfit-trening.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel Børsparken?

Innsjekking hos Comfort Hotel Børsparken er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Kan jeg parkere bil på Comfort Hotel Børsparken?

Comfort Hotel Børsparken tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Gateparkering

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel Børsparken?

Comfort Hotel Børsparken tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Leke- og aktivitetsrom
 • Bordtennis
 • Treningstimer
 • Trening
 • Direktesendt sport (fjernsyn)
 • Personlig trener

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Børsparken?

På Comfort Hotel Børsparken finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Familierom
 • Tomannsrom

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Børsparken?

Prisene hos Comfort Hotel Børsparken kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Børsparken

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Børsparken

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Børsparken

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Børsparken

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Børsparken

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Børsparken

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.