Hotell Comfort Hotel Fosna

Book Hotell Comfort Hotel Fosna – Finn tilbud på Comfort Hotel Fosna (Hotell), Kristiansund (Norge)

Hotell Comfort Hotel Fosna

 • Reserver Hotell Comfort Hotel Fosna
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Comfort Hotel Fosna

Dette hotellet ligger ved havnen i Kristiansund, 3 minutters gange fra Kristiansund busstasjon. Her tilbys rom med flatskjerm-TV, iPod-dokk og gratis Wi-Fi. Alle rommene på Comfort Hotel Fosna har eget bad med dusj og hårføner. Noen av rommene har sittehjørne og kaffe- og tekoker, og enkelte har utsikt over havnen. Gratis te og kaffe er tilgjengelig døgnet rundt i lobbyen. Frokostbuffeen serveres fra kl. 07.00 og på ukedager fra kl. 04.00 etter avtale. I baren kan du slappe av med noe å drikke.

Dette hotellet ligger ved havnen i Kristiansund, 3 minutters gange fra Kristiansund busstasjon. Her tilbys rom med flatskjerm-TV, iPod-dokk og gratis Wi-Fi.

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Fosna?

På Comfort Hotel Fosna finnes følgende romtyper:

 • Tomannsrom
 • Enkeltrom

Kan jeg parkere bil på Comfort Hotel Fosna?

Comfort Hotel Fosna tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering

Hva slags frokost serveres på Comfort Hotel Fosna?

Gjester som bor på Comfort Hotel Fosna kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.4).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel Fosna?

Innsjekking hos Comfort Hotel Fosna er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Fosna?

Prisene hos Comfort Hotel Fosna kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Fosna

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Fosna

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Fosna

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Fosna

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Fosna

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Fosna

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.