Hotell Comfort Hotel Grand Central

Book Hotell Comfort Hotel Grand Central – Finn tilbud på Comfort Hotel Grand Central (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Comfort Hotel Grand Central

 • Reserver Hotell Comfort Hotel Grand Central
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Comfort Hotel Grand Central 3-stjernershotell

Dette hotellet ligger i Østbanehallen på Oslo sentralstasjon, og har gratis Wi-Fi, et kostnadsfritt døgnåpent treningsstudio og moderne rom med flatskjerm-TV. Jerbanetorget og Karl Johans Gate ligger bare 100 meter unna. De lydisolerte rommene har skrivebord og eget bad med dusj. Mange av rommene gir utsikt over Jernbanetorget, Operaen og Oslofjorden. Hotellet har et trendy interiør og er innredet med kunst av den kjente designeren, Ariel McMillion. Hotellet ligger i den livlige bydelen Bjørvika, hvor du finner mange restaurant, barer og butikker i gangavstand.

Dette hotellet ligger i Østbanehallen på Oslo sentralstasjon, og har gratis Wi-Fi, et kostnadsfritt døgnåpent treningsstudio og moderne rom med flatskjerm-TV. Jerbanetorget og Karl Johans Gate ligger bare 100 meter unna.

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel Grand Central?

Comfort Hotel Grand Central tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Turmuligheter

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Grand Central?

Prisene hos Comfort Hotel Grand Central kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Comfort Hotel Grand Central?

Comfort Hotel Grand Central tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Grand Central?

På Comfort Hotel Grand Central finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Suite
 • Dobbeltrom
 • BBasic-rom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Grand Central?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Grand Central med:

 • Flyplasstransport (offentlig) 20 min.
 • Taxi 40 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Grand Central

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Grand Central

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Grand Central

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Grand Central

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Grand Central

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Grand Central

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.