Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Book Hotell Comfort Hotel Karl Johan – Finn tilbud på Comfort Hotel Karl Johan (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Comfort Hotel Karl Johan

  • Reserver Hotell Comfort Hotel Karl Johan
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Comfort Hotel Karl Johan 3-stjernershotell

Comfort Hotel Karl Johan ligger sentralt i Oslo, bare en 2-minutters spasertur fra Oslo sentralstasjon, og har en bar i bakgården. Du har flere restauranter og butikker i nærheten, og du kan holde deg i form i treningsrommet på stedet. Alle de fargerike rommene på Comfort Hotel Karl Johan har flatskjerm-TV, skrivebord og gratis Wi-Fi. Hotel Karl Johan har døgnåpen resepsjon, og du blir servert en varm frokost om morgenen. Den fransk-inspirerte hotellrestauranten serverer sjømat og klassiske bistroretter.

Comfort Hotel Karl Johan ligger sentralt i Oslo, bare en 2-minutters spasertur fra Oslo sentralstasjon, og har en bar i bakgården. Du har flere restauranter og butikker i nærheten, og du kan holde deg i form i treningsrommet på stedet.

Har Comfort Hotel Karl Johan en restaurant?

Comfort Hotel Karl Johan har 1 restaurant:

  • Rodins Bistro & Bar

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel Karl Johan?

Innsjekking hos Comfort Hotel Karl Johan er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva slags frokost serveres på Comfort Hotel Karl Johan?

Gjester som bor på Comfort Hotel Karl Johan kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.4).

Frokostalternativ(er):

  • Buffé

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Karl Johan?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Karl Johan med:

  • Tog 20 min.

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel Karl Johan?

Comfort Hotel Karl Johan tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Treningsstudio
  • Trening

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Karl Johan

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.