Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Book Hotell Comfort Hotel Kristiansand – Finn tilbud på Comfort Hotel Kristiansand (Hotell) (Norge)

Hotell Comfort Hotel Kristiansand

 • Reserver Hotell Comfort Hotel Kristiansand
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Comfort Hotel Kristiansand 3-stjernershotell

Comfort Hotel Kristiansand ligger kun 80 meter fra gågaten Marken og 250 meter fra togstasjonen i Kristiansand sentrum, og tilbyr rom med gratis Wi-Fi. Alle rommene på Kristiansand Comfort Hotel har satellitt-TV og et flott bad. De fleste rommene har også et skrivebord og en lenestol. Du blir servert frokostbuffé med økologiske alternativer hver morgen.

Comfort Hotel Kristiansand ligger kun 80 meter fra gågaten Marken og 250 meter fra togstasjonen i Kristiansand sentrum, og tilbyr rom med gratis Wi-Fi.

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel Kristiansand?

Comfort Hotel Kristiansand tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Kristiansand?

Prisene hos Comfort Hotel Kristiansand kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Kristiansand?

På Comfort Hotel Kristiansand finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Familierom
 • Tremannsrom

Hva slags frokost serveres på Comfort Hotel Kristiansand?

Gjester som bor på Comfort Hotel Kristiansand kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.6).

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Kristiansand?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Kristiansand med:

 • Taxi 20 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Kristiansand

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.