Hotell Comfort Hotel Park

Book Hotell Comfort Hotel Park – Finn tilbud på Comfort Hotel Park (Hotell), Trondheim (Norge)

Hotell Comfort Hotel Park

 • Reserver Hotell Comfort Hotel Park
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Comfort Hotel Park 4-stjernershotell

Dette moderne og sentrale hotellet i Trondheim ligger kun 2 minutters gange fra Nidarosdomen og Trondheim Kunstmuseum. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi samt te og kaffe døgnet rundt. De koselige rommene på Comfort Hotel Park har TV og skrivebord. Leilighetene og noen av rommene har en kjøkkenkrok med kjøleskap og matlagingsutstyr. Velværeavdelingen i toppetasjen på Hotel Park har en badstue. Du kan også benytte deg av fellesterrassen.

Dette moderne og sentrale hotellet i Trondheim ligger kun 2 minutters gange fra Nidarosdomen og Trondheim Kunstmuseum. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi samt te og kaffe døgnet rundt.

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Park?

Prisene hos Comfort Hotel Park kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Park?

På Comfort Hotel Park finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Leilighet
 • Familierom

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel Park?

Comfort Hotel Park tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Badstue
 • Sykler til utlån

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Park?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Park med:

 • Taxi 30 min.
 • Flyplasstransport (offentlig) 45 min.

Hva slags frokost serveres på Comfort Hotel Park?

Gjester som bor på Comfort Hotel Park kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.6).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Park

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Park

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Park

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Park

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Park

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Park

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.