Hotell Comfort Hotel RunWay

Book Hotell Comfort Hotel RunWay – Finn tilbud på Comfort Hotel RunWay (Hotell), Gardermoen (Norge)

Hotell Comfort Hotel RunWay

 • Reserver Hotell Comfort Hotel RunWay
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Comfort Hotel RunWay 4-stjernershotell

En av våre bestselgere på Gardermoen! Dette elegante hotellet ligger 6 km fra Oslo Lufthavn, og har elegante rom med iPod-dokk, flatskjerm-TV, Wi-Fi og gratis adgang til treningssenteret. Rommene på Comfort Hotel RunWay har klimaanlegg, luksuriøse senger, parkett og et moderne bad. Noen av rommene har panoramautsikt over flyplassen. Hotel RunWay tilbyr en økologisk frokostbuffé hver morgen. Hotellet serverer tidlig frokost fra kl. 04.00. Hotellrestauranten tilbyr ulike retter, og butikken i lobbyen selger wraps, snacks og drikkevarer.

En av våre bestselgere på Gardermoen! Dette elegante hotellet ligger 6 km fra Oslo Lufthavn, og har elegante rom med iPod-dokk, flatskjerm-TV, Wi-Fi og gratis adgang til treningssenteret.

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel RunWay?

Prisene hos Comfort Hotel RunWay kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel RunWay?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel RunWay med:

 • Taxi 10 min.

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel RunWay?

Comfort Hotel RunWay tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Treningsstudio
 • Badstue
 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Bordtennis
 • Karaoke
 • Sykler til utlån
 • Garderober for trening/spa
 • Trening

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel RunWay?

Innsjekking hos Comfort Hotel RunWay er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Har Comfort Hotel RunWay en restaurant?

Comfort Hotel RunWay har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel RunWay

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel RunWay

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel RunWay

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel RunWay

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel RunWay

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel RunWay

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.