Hotell Comfort Hotel Stavanger

Book Hotell Comfort Hotel Stavanger – Finn tilbud på Comfort Hotel Stavanger (Hotell) (Norge)

Hotell Comfort Hotel Stavanger

 • Reserver Hotell Comfort Hotel Stavanger
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Dette hotellet ligger i shoppingstrøket i Stavanger, og tilbyr gratis WiFi. Butikken i lobbyen selger snacks, drikkevarer og småretter. Gamle Stavanger, den gamle bydelen fra 1700-tallet, ligger en 10-minutters spasertur fra hotellet. Alle rommene på Comfort Stavanger har satellitt-TV og bad med gulvvarme. Du har gratis tilgang til å spille retro Nintendo-spill i lobbyen. Personalet kan anbefale lokale restauranter.

Dette hotellet ligger i shoppingstrøket i Stavanger, og tilbyr gratis WiFi. Butikken i lobbyen selger snacks, drikkevarer og småretter. Gamle Stavanger, den gamle bydelen fra 1700-tallet, ligger en 10-minutters spasertur fra hotellet.

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Stavanger?

Prisene hos Comfort Hotel Stavanger kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Stavanger?

På Comfort Hotel Stavanger finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Familierom
 • Dobbeltrom
 • Tomannsrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel Stavanger?

Innsjekking hos Comfort Hotel Stavanger er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva kan man gjøre på Comfort Hotel Stavanger?

Comfort Hotel Stavanger tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Dart

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Stavanger?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Stavanger med:

 • Flyplasstransport (offentlig) 30 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Stavanger

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Stavanger

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Stavanger

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Stavanger

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Stavanger

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Stavanger

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.