Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Book Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station – Finn tilbud på Comfort Hotel Xpress Central Station (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

  • Reserver Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Comfort Hotel Xpress Central Station 3-stjernershotell

Dette hotellet ligger bare ett minutts gange fra Karl Johan og 100 meter fra Oslo S, og tilbyr selvbetjent innsjekking, gratis WiFi og moderne rom med flatskjerm-TV. Alle de lydisolerte rommene på Comfort Hotel Xpress Central Station har skrivebord og eget bad med dusj. Du kan slappe av med noe å drikke i baren, eller kjøpe snacks fra butikken i lobbyen. Frokostprodukter er også tilgjengelig. Personalet gir deg gjerne tips om restauranter og ting du kan finne på i byen.

Dette hotellet ligger bare ett minutts gange fra Karl Johan og 100 meter fra Oslo S, og tilbyr selvbetjent innsjekking, gratis WiFi og moderne rom med flatskjerm-TV.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Xpress Central Station?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Xpress Central Station med:

  • Taxi 40 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Xpress Central Station?

På Comfort Hotel Xpress Central Station finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom
  • Tomannsrom

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Xpress Central Station?

Prisene hos Comfort Hotel Xpress Central Station kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel Xpress Central Station?

Innsjekking hos Comfort Hotel Xpress Central Station er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Kan jeg parkere bil på Comfort Hotel Xpress Central Station?

Comfort Hotel Xpress Central Station tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

  • Parkeringsplass

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Central Station

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.