Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Book Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø – Finn tilbud på Comfort Hotel Xpress Tromsø (Hotell) (Norge)

Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

  • Reserver Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Comfort Hotel Xpress Tromsø 3-stjernershotell

Dette miljøsertifiserte hotellet ligger i Tromsø sentrum, og har enkle rom med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Handlegaten Storgata er kun 1 minutt unna til fots. Alle rommene på Comfort Hotel Xpress Tromsø har tregulv, skrivebord og eget bad med dusj. Noen av rommene har utsikt over byen og sjøen. Frokostvarer, snacks og drikke kan kjøpes i den praktiske døgnåpne lobbybutikken og nytes i salongen. Du finner flere restauranter, kafeer og barer en spasertur unna.

Dette miljøsertifiserte hotellet ligger i Tromsø sentrum, og har enkle rom med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Handlegaten Storgata er kun 1 minutt unna til fots.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Comfort Hotel Xpress Tromsø?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Comfort Hotel Xpress Tromsø med:

  • Bil 10 min.
  • Flyplasstransport (offentlig) 15 min.
  • Buss 15 min.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Comfort Hotel Xpress Tromsø?

Innsjekking hos Comfort Hotel Xpress Tromsø er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Comfort Hotel Xpress Tromsø?

Prisene hos Comfort Hotel Xpress Tromsø kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Comfort Hotel Xpress Tromsø?

På Comfort Hotel Xpress Tromsø finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom
  • Tomannsrom

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Restauranter i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Leiebil i nærheten av Hotell Comfort Hotel Xpress Tromsø

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.