Hotell Dale Gudbrands Gard

Book Hotell Dale Gudbrands Gard – Finn tilbud på Dale Gudbrands Gard (Hotell), Sør-Fron (Norge)

Hotell Dale Gudbrands Gard

 • Reserver Hotell Dale Gudbrands Gard
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Dale Gudbrands Gard 4-stjernershotell

Dale Gudbrands Gard ligger i Sør-Fron, og har fasiliteter som restaurant, bar, fellesstue, hage, terrasse, gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering. Alle rommene på Dale Gudbrands Gard har vannkoker, klesskap, flatskjerm-TV og eget bad. En kontinental frokost tilbys hver morgen.

Dale Gudbrands Gard ligger i Sør-Fron, og har fasiliteter som restaurant, bar, fellesstue, hage, terrasse, gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering.

Kan jeg parkere bil på Dale Gudbrands Gard?

Dale Gudbrands Gard tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Ladestasjon for elbil

Hva slags frokost serveres på Dale Gudbrands Gard?

Gjester som bor på Dale Gudbrands Gard kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.8).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental

Hvor mye koster det å overnatte på Dale Gudbrands Gard?

Prisene hos Dale Gudbrands Gard kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Dale Gudbrands Gard?

På Dale Gudbrands Gard finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Dale Gudbrands Gard?

Innsjekking hos Dale Gudbrands Gard er fra kl. 12.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Dale Gudbrands Gard

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Dale Gudbrands Gard

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Dale Gudbrands Gard

Restauranter i nærheten av Hotell Dale Gudbrands Gard

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Dale Gudbrands Gard

Leiebil i nærheten av Hotell Dale Gudbrands Gard

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.