Hotell Dalen Hotel

Book Hotell Dalen Hotel – Finn tilbud på Dalen Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Dalen Hotel

 • Reserver Hotell Dalen Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Dalen Hotel 5-stjernershotell

Dalen Hotel ble bygget i 1894, og befinner seg i nærheten av den fredelige bredden til Telemarkskanalen og innsjøen Bandak. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering. Rommene på Dalen Hotel har enten eget bad med gulvvarme eller tilgang til felles bad. Noen av rommene har balkong med hageutsikt. Hotel Dalen har en terrasse og en pianobar, og du kan også låne 2 små robåter eller spille krokket i hagen.

Dalen Hotel ble bygget i 1894, og befinner seg i nærheten av den fredelige bredden til Telemarkskanalen og innsjøen Bandak. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og avgiftsfri privat parkering.

Hva slags rom kan jeg booke hos Dalen Hotel?

På Dalen Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Suite
 • Tomannsrom

Hvor mye koster det å overnatte på Dalen Hotel?

Prisene hos Dalen Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Dalen Hotel?

Innsjekking hos Dalen Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Har Dalen Hotel en restaurant?

Dalen Hotel har 1 restaurant:

 • Restaurant Bandak

Hva slags frokost serveres på Dalen Hotel?

Gjester som bor på Dalen Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.8).

Frokostalternativ(er):

 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Dalen Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Dalen Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Dalen Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Dalen Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Dalen Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Dalen Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.