Hotell Det Hanseatiske Hotel

Book Hotell Det Hanseatiske Hotel – Finn tilbud på Det Hanseatiske Hotel (Hotell), Bergen (Norge)

Hotell Det Hanseatiske Hotel

 • Reserver Hotell Det Hanseatiske Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Det Hanseatiske Hotel 4-stjernershotell

En av våre bestselgere i Bergen! Det Hanseatiske Hotel ligger i en bygning fra 1500-tallet i sentrum av Bergen og ved siden av Det Hanseatiske Museum. Hotellet tilbyr rom med en unik rustikk stil med mørke, myke fargetoner og mønstre. Det sjarmerende Hanseatiske Hotel har rom med flere hundre år gamle tømmervegger, tremøbler og skinnsofaer. De fleste rommene har badekar og separat dusj. Internett-tilgang er gratis. Den eksklusive restauranten Finnegaardsstuene serverer god mat i en intim og stilfull atmosfære fra 1600-tallet. Casa Del Toro byr på meksikanske retter.

En av våre bestselgere i Bergen! Det Hanseatiske Hotel ligger i en bygning fra 1500-tallet i sentrum av Bergen og ved siden av Det Hanseatiske Museum. Hotellet tilbyr rom med en unik rustikk stil med mørke, myke fargetoner og mønstre.

Hva kan man gjøre på Det Hanseatiske Hotel?

Det Hanseatiske Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Bibliotek

Hva slags rom kan jeg booke hos Det Hanseatiske Hotel?

På Det Hanseatiske Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Suite
 • Tomannsrom

Hva slags frokost serveres på Det Hanseatiske Hotel?

Gjester som bor på Det Hanseatiske Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.5).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Har Det Hanseatiske Hotel en restaurant?

Det Hanseatiske Hotel har 2 restauranter:

 • FG Restaurant & Bar
 • Casa del Toro

Hvor mye koster det å overnatte på Det Hanseatiske Hotel?

Prisene hos Det Hanseatiske Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Det Hanseatiske Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Det Hanseatiske Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Det Hanseatiske Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Det Hanseatiske Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Det Hanseatiske Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Det Hanseatiske Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.