Hotell Djupvasshytta

Book Hotell Djupvasshytta – Finn tilbud på Djupvasshytta (Hotell), Geiranger (Norge)

Hotell Djupvasshytta

 • Reserver Hotell Djupvasshytta
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Djupvasshytta

Dette hotellet ligger ved innsjøen Djupvatn, høyt oppe i fjellet over den UNESCO-vernede Geirangerfjorden. Tettstedet Geiranger ligger mindre enn en 25 minutters kjøretur unna. Alle rommene på Djupvasshytta er innredet i en moderne stil. Noen av rommene gir utsikt over innsjøen. Hvert rom har dessuten eget bad og sittehjørne. Djupvasshytta har en egen à la carte-restaurant som serverer kveldsmåltider fra en tradisjonell norsk meny. Hotellet har også en suvenirbutikk på stedet.

Dette hotellet ligger ved innsjøen Djupvatn, høyt oppe i fjellet over den UNESCO-vernede Geirangerfjorden. Tettstedet Geiranger ligger mindre enn en 25 minutters kjøretur unna.

Kan jeg parkere bil på Djupvasshytta?

Djupvasshytta tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering

Hva slags rom kan jeg booke hos Djupvasshytta?

På Djupvasshytta finnes følgende romtyper:

 • Tomannsrom

Har Djupvasshytta en restaurant?

Djupvasshytta har 1 restaurant:

  Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Djupvasshytta?

  Innsjekking hos Djupvasshytta er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

  Hvor mye koster det å overnatte på Djupvasshytta?

  Prisene hos Djupvasshytta kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

  Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Djupvasshytta

  Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

  Attraksjoner i nærheten av Hotell Djupvasshytta

  Ting å gjøre i nærheten av Hotell Djupvasshytta

  Restauranter i nærheten av Hotell Djupvasshytta

  Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Djupvasshytta

  Leiebil i nærheten av Hotell Djupvasshytta

  Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

  Bestill en flyplasstaxi

  Enkel flyplassoverføring

  Kjøp billige billetter online

  Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

  Utforsk og finn Hoteller i Norge
  Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.