Hotell Dombås Hotel

Book Hotell Dombås Hotel – Finn tilbud på Dombås Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Dombås Hotel

  • Reserver Hotell Dombås Hotel
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Dombås Hotel

Dette hotellet ligger i Dombås sentrum, 700 meter over havet, ved foten av Dovrefjell. Hotellet tilbyr deg gratis Wi-Fi, gratis parkering og adgang til badstue. Dombås jernbanestasjon ligger 400 meter unna. Dombås Hotell har lyse rom med klimaanlegg, satellitt-TV og skrivebord. Alle rommene har eget bad med dusj og hårføner. Hotellet serverer en frokostbuffé hver morgen i spisesalen. Hotell Dombås har en praktisk døgnåpen resepsjon.

Dette hotellet ligger i Dombås sentrum, 700 meter over havet, ved foten av Dovrefjell. Hotellet tilbyr deg gratis Wi-Fi, gratis parkering og adgang til badstue. Dombås jernbanestasjon ligger 400 meter unna.

Hva slags rom kan jeg booke hos Dombås Hotel?

På Dombås Hotel finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom/Tomannsrom
  • Enkeltrom
  • Familierom
  • Suite

Hvor mye koster det å overnatte på Dombås Hotel?

Prisene hos Dombås Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Dombås Hotel?

Innsjekking hos Dombås Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva slags frokost serveres på Dombås Hotel?

Gjester som bor på Dombås Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.7).

Har Dombås Hotel en restaurant?

Dombås Hotel har 1 restaurant:

  • Restaurant

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Dombås Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Dombås Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Dombås Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Dombås Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Dombås Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Dombås Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.