Hotell Eikum Hotel

Book Hotell Eikum Hotel – Finn tilbud på Eikum Hotel (Hotell), Hafslo (Norge)

Hotell Eikum Hotel

 • Reserver Hotell Eikum Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Eikum Hotel 3-stjernershotell

Det familiedrevne Eikum Hotel ligger i en bygning fra 1919 i Hafslo, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med sittegruppe, TV og eget bad. Sogndal sentrum ligger 16 km unna. Som gjest på Eikim Hotel kan du nyte tradisjonelle retter og en lokal puddingspesialitet til dessert i restauranten. Drinker er tilgjengelige i hotellbaren. Du kan slappe av i hagen eller leie en sykkel på stedet for å bli kjent mer nærområdet. Hotellet selger fiskekort for innsjøen Hafslo.

Det familiedrevne Eikum Hotel ligger i en bygning fra 1919 i Hafslo, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med sittegruppe, TV og eget bad. Sogndal sentrum ligger 16 km unna.

Hva kan man gjøre på Eikum Hotel?

Eikum Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Sykkelutleie (koster ekstra)
 • Skiaktiviteter
 • Fiskemuligheter

Hvor mye koster det å overnatte på Eikum Hotel?

Prisene hos Eikum Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Eikum Hotel?

Eikum Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering

Hva slags rom kan jeg booke hos Eikum Hotel?

På Eikum Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom/Tomannsrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Eikum Hotel?

Innsjekking hos Eikum Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Eikum Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Eikum Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Eikum Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Eikum Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Eikum Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Eikum Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.