Hotell Eilert Smith Hotel

Book Hotell Eilert Smith Hotel – Finn tilbud på Eilert Smith Hotel (Hotell), Stavanger (Norge)

Hotell Eilert Smith Hotel

 • Reserver Hotell Eilert Smith Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Eilert Smith Hotel 4-stjernershotell

Eilert Smith Hotel ligger i Stavanger, 800 meter fra sjøfartsmuseet og mindre enn 1,5 km fra rådhuset, og tilbyr innkvartering med bar og gratis WiFi i alle områder. Hotellet er 1,5 km fra Stavanger kunstmuseum, 7 km fra Oljedirektoratet og 8 km fra Det internasjonale forskningsinstituttet i Stavanger (IRIS). Her kan du benytte deg av concierge og bagasjeoppbevaring. Alle rommene og suitene på Eilert Smith Hotel har sittehjørne, flatskjerm-TV med kabelkanaler, klesskap, vannkoker og eget bad med hårføner og bidé. Eilert Smith Hotel tilbyr kontinental frokost.

Eilert Smith Hotel ligger i Stavanger, 800 meter fra sjøfartsmuseet og mindre enn 1,5 km fra rådhuset, og tilbyr innkvartering med bar og gratis WiFi i alle områder. Hotellet er 1,5 km fra Stavanger kunstmuseum, 7 km fra Oljedirektoratet og 8 km fra Det internasjonale forskningsinstituttet i Stavanger (IRIS). Her kan du benytte deg av concierge og bagasjeoppbevaring.

Kan jeg parkere bil på Eilert Smith Hotel?

Eilert Smith Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Gateparkering

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Eilert Smith Hotel?

Innsjekking hos Eilert Smith Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva slags frokost serveres på Eilert Smith Hotel?

Gjester som bor på Eilert Smith Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.5).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • Fra meny

Hvor mye koster det å overnatte på Eilert Smith Hotel?

Prisene hos Eilert Smith Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Eilert Smith Hotel?

På Eilert Smith Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Suite

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Eilert Smith Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Eilert Smith Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Eilert Smith Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Eilert Smith Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Eilert Smith Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Eilert Smith Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.