Hotell Elton Hotel

Book Hotell Elton Hotel – Finn tilbud på Elton Hotel (Hotell), Raufoss (Norge)

Hotell Elton Hotel

 • Reserver Hotell Elton Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finn ledig overnatting

Elton Aparthotel ligger landlig til, 5 minutters kjøring fra Raufoss. Her tilbys rom og leiligheter med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, uteplass og eget kjøkken. Alle boenhetene på Elton har flatskjerm-TV, vaskemaskin, garderobeskap og utsikt over hagen. Du får tilgang til solterrasse, badstue, tennisbane og grillutstyret på stedet. Dagligvarer kan leveres til rommet eller leiligheten din.

Elton Aparthotel ligger landlig til, 5 minutters kjøring fra Raufoss. Her tilbys rom og leiligheter med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, uteplass og eget kjøkken.

Kan jeg parkere bil på Elton Hotel?

Elton Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering

Hvor mye koster det å overnatte på Elton Hotel?

Prisene hos Elton Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Elton Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Elton Hotel med:

 • Buss 1 t. 40 min.

Hva slags rom kan jeg booke hos Elton Hotel?

På Elton Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom
 • Leilighet
 • Enkeltrom
 • Tremannsrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Elton Hotel?

Innsjekking hos Elton Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Elton Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Elton Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Elton Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Elton Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Elton Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Elton Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.