Hotell Elveseter Hotell

Book Hotell Elveseter Hotell – Finn tilbud på Elveseter Hotell (Hotell), Bøverdalen (Norge)

Hotell Elveseter Hotell

 • Reserver Hotell Elveseter Hotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Elveseter Hotell

Denne familieeide fjellstua ligger i Bøverdal, 25 km fra Jotunheimen nasjonalpark. Hotellet har en restaurant på stedet og et privat kunstgalleri, og tilbyr individuelt innredede rom. Wi-Fi er gratis i fellesområdene. Alle rommene på Elveseter Hotell har eget bad med dusj eller badekar, og du kan velge mellom rustikke rom og rom som er lysere innredet. De selvbetjente leilighetene har kjøkkenkrok og egen balkong. Lokale retter med en internasjonal vri serveres sammen med et utvalg av importert vin i spisesalen på rustikke Valhall. Du kan ta et glass i hotellbaren.

Denne familieeide fjellstua ligger i Bøverdal, 25 km fra Jotunheimen nasjonalpark. Hotellet har en restaurant på stedet og et privat kunstgalleri, og tilbyr individuelt innredede rom. Wi-Fi er gratis i fellesområdene.

Hvor mye koster det å overnatte på Elveseter Hotell?

Prisene hos Elveseter Hotell kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Elveseter Hotell?

Gjester som bor på Elveseter Hotell kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 6.7).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Har Elveseter Hotell en restaurant?

Elveseter Hotell har 1 restaurant:

 • Valhall

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Elveseter Hotell?

Innsjekking hos Elveseter Hotell er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva kan man gjøre på Elveseter Hotell?

Elveseter Hotell tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Bibliotek
 • Fiskemuligheter
 • Midlertidige kunstgallerier
 • Hesteridning
 • Vandringer

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Elveseter Hotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Elveseter Hotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Elveseter Hotell

Restauranter i nærheten av Hotell Elveseter Hotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Elveseter Hotell

Leiebil i nærheten av Hotell Elveseter Hotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.