Hotell Energihotellet

Book Hotell Energihotellet – Finn tilbud på Energihotellet (Hotell), Nesflaten (Norge)

Hotell Energihotellet

 • Reserver Hotell Energihotellet
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Energihotellet 3-stjernershotell

Dette designhotellet på Nesflaten ble bygget som en del av Hydro Røldal-Suldal kraftverk og designet av den norske arkitekten Geir Grung. Hotellet tilbyr original design fra 1960-tallet, gratis Wi-Fi og rom med utsikt over Suldalsvatnet. Hardangervidda nasjonalpark ligger en 45-minutters kjøretur unna. Alle rommene på Energihotellet har skrivebord samt panoramautsikt over innsjøen og Suldalsfjellene. Noen av rommene har sittehjørne med gulv-til-tak-vinduer. Restauranten på stedet serverer daglige spesialiteter tilberedt med lokale råvarer. Om sommeren kan du beundre den flotte, naturskjønne utsikten fra uteserveringen på Energihotellet. Hotellet har badstue og et utendørsbasseng, og du finner tennisbaner en kort spasertur unna.

Dette ligger i nærheten
*

Røldal Ekspress
Dette designhotellet på Nesflaten ble bygget som en del av Hydro Røldal-Suldal kraftverk og designet av den norske arkitekten Geir Grung. Hotellet tilbyr original design fra 1960-tallet, gratis Wi-Fi og rom med utsikt over Suldalsvatnet. Hardangervidda nasjonalpark ligger en 45-minutters kjøretur unna.
Røldal 1

Har Energihotellet en restaurant?

Energihotellet har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva kan man gjøre på Energihotellet?

Energihotellet tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Badstue
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Bibliotek
 • Tennisbane
 • Fiskemuligheter

Kan jeg parkere bil på Energihotellet?

Energihotellet tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Ladestasjon for elbil
 • Handikapparkering

Hvor mye koster det å overnatte på Energihotellet?

Prisene hos Energihotellet kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Har Energihotellet basseng?

Ja, dette hotellet har basseng. Les mer om bassenget og andre fasiliteter på denne siden.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Energihotellet

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Energihotellet

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Energihotellet

Restauranter i nærheten av Hotell Energihotellet

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Energihotellet

Leiebil i nærheten av Hotell Energihotellet

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.