Hotell Enter Amalie Hotel

Book Hotell Enter Amalie Hotel – Finn tilbud på Enter Amalie Hotel (Hotell), Tromsø (Norge)

Hotell Enter Amalie Hotel

  • Reserver Hotell Enter Amalie Hotel
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Enter Amalie Hotel 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Tromsø.Enter Amalie Hotel ligger i Tromsø sentrum, 150 meter fra Storgata, og tilbyr gratis WiFi, gratis vafler på ettermiddagen samt rom med kabel-TV og te- og kaffekoker. Rommene på Enter Amalie Hotel har skrivebord samt eget bad med dusj og hårføner. Du kan slappe av ved peisen i salongen på Enter Amalie Hotel. Gratis varme drikker er tilgjengelig til enhver tid.

En av våre favoritter i Tromsø.Enter Amalie Hotel ligger i Tromsø sentrum, 150 meter fra Storgata, og tilbyr gratis WiFi, gratis vafler på ettermiddagen samt rom med kabel-TV og te- og kaffekoker.

Hva kan man gjøre på Enter Amalie Hotel?

Enter Amalie Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Bibliotek

Hvor mye koster det å overnatte på Enter Amalie Hotel?

Prisene hos Enter Amalie Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Enter Amalie Hotel?

Gjester som bor på Enter Amalie Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.9).

Frokostalternativ(er):

  • Buffé

Hva slags rom kan jeg booke hos Enter Amalie Hotel?

På Enter Amalie Hotel finnes følgende romtyper:

  • Enkeltrom
  • Dobbeltrom
  • Familierom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Enter Amalie Hotel?

Innsjekking hos Enter Amalie Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Enter Amalie Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Enter Amalie Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Enter Amalie Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Enter Amalie Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Enter Amalie Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Enter Amalie Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.