Hotell Erzscheidergaarden

Book Hotell Erzscheidergaarden – Finn tilbud på Erzscheidergaarden (Hotell), Røros (Norge)

Hotell Erzscheidergaarden

 • Reserver Hotell Erzscheidergaarden
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Erzscheidergaarden

Erzscheidergaarden ligger i sentrum av Røros, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og tilbyr tradisjonelle, men allikevel moderne rom med kostnadsfri Wi-Fi og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Røros kirke er 150 meter unna. Alle de individuelt innredede rommene på Erzscheidergaarden har sin egen historie skrevet på veggen. Noen av rommene har synlige trebjelker. I spisesalen kan du hver morgen nyte en populær hjemmelaget frokostbuffé som har fått positive bemerkninger fra Lonely Planet. Kostnadsfri kaffe og hjemmelaget bakverk er tilgjengelig til enhver tid.

Erzscheidergaarden ligger i sentrum av Røros, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og tilbyr tradisjonelle, men allikevel moderne rom med kostnadsfri Wi-Fi og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Røros kirke er 150 meter unna.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Erzscheidergaarden?

Innsjekking hos Erzscheidergaarden er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Kan jeg parkere bil på Erzscheidergaarden?

Erzscheidergaarden tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet

Hva slags rom kan jeg booke hos Erzscheidergaarden?

På Erzscheidergaarden finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom

Hva kan man gjøre på Erzscheidergaarden?

Erzscheidergaarden tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Fiskemuligheter
 • Golfbane (under 3 km unna)
 • Tur eller kurs om lokal kultur
 • Hesteridning

Hvor mye koster det å overnatte på Erzscheidergaarden?

Prisene hos Erzscheidergaarden kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Erzscheidergaarden

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Erzscheidergaarden

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Erzscheidergaarden

Restauranter i nærheten av Hotell Erzscheidergaarden

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Erzscheidergaarden

Leiebil i nærheten av Hotell Erzscheidergaarden

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.