Hotell Farsund Fjordhotel

Book Hotell Farsund Fjordhotel – Finn tilbud på Farsund Fjordhotel (Hotell) (Norge)

Hotell Farsund Fjordhotel

 • Reserver Hotell Farsund Fjordhotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Farsund Fjordhotel 3-stjernershotell

Dette hotellet ligger ved sjøen i sentrum av Farsund, en 10-minutters spasertur fra Farsund busstasjon, og tilbyr gratis WiFi og rom med terrasse eller balkong. Alle rommene på Farsund Fjordhotel har minibar, skrivebord og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Rommene tilbyr utsikt over fjorden eller hagen. À la carte-restauranten tilbyr et bredt utvalg av spesialiteter. Hotellet tilbyr fellesfasiliteter, som en stor hage en overbygd terrasse og en hotellbrygge.

Dette hotellet ligger ved sjøen i sentrum av Farsund, en 10-minutters spasertur fra Farsund busstasjon, og tilbyr gratis WiFi og rom med terrasse eller balkong.

Hva slags frokost serveres på Farsund Fjordhotel?

Gjester som bor på Farsund Fjordhotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.1).

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Farsund Fjordhotel?

Innsjekking hos Farsund Fjordhotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Farsund Fjordhotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Farsund Fjordhotel med:

 • Bil 2 t.

Hva slags rom kan jeg booke hos Farsund Fjordhotel?

På Farsund Fjordhotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom

Har Farsund Fjordhotel en restaurant?

Farsund Fjordhotel har 1 restaurant:

 • Restaurant

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Glutenfri
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Farsund Fjordhotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Farsund Fjordhotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Farsund Fjordhotel

Restauranter i nærheten av Hotell Farsund Fjordhotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Farsund Fjordhotel

Leiebil i nærheten av Hotell Farsund Fjordhotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.