Hotell Fast Hotel Svolvær

Book Hotell Fast Hotel Svolvær – Finn tilbud på Fast Hotel Svolvær (Hotell) (Norge)

Hotell Fast Hotel Svolvær

 • Reserver Hotell Fast Hotel Svolvær
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Fast Hotel Svolvær 3-stjernershotell

En av våre favoritter i Svolvær.Fast Hotel Svolvær har et nøkkelfritt inngangssystem, og tilbyr selvbetjente, rimelige boenheter i Svolvær, nær havnen. Wi-Fi er gratis. Noen av boenhetene har sittehjørne, og alle har vannkoker og eget bad. Du finner restauranter i nærområdet.

En av våre favoritter i Svolvær.Fast Hotel Svolvær har et nøkkelfritt inngangssystem, og tilbyr selvbetjente, rimelige boenheter i Svolvær, nær havnen. Wi-Fi er gratis.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Fast Hotel Svolvær?

Innsjekking hos Fast Hotel Svolvær er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva kan man gjøre på Fast Hotel Svolvær?

Fast Hotel Svolvær tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Bowling

Hva slags rom kan jeg booke hos Fast Hotel Svolvær?

På Fast Hotel Svolvær finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom

Kan jeg parkere bil på Fast Hotel Svolvær?

Fast Hotel Svolvær tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Gateparkering

Hvor mye koster det å overnatte på Fast Hotel Svolvær?

Prisene hos Fast Hotel Svolvær kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Fast Hotel Svolvær

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Fast Hotel Svolvær

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Fast Hotel Svolvær

Restauranter i nærheten av Hotell Fast Hotel Svolvær

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Fast Hotel Svolvær

Leiebil i nærheten av Hotell Fast Hotel Svolvær

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.