Hotell Finnholmen Brygge

Book Hotell Finnholmen Brygge – Finn tilbud på Finnholmen Brygge (Hotell), Henningsvær (Norge)

Hotell Finnholmen Brygge

 • Reserver Hotell Finnholmen Brygge
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Finnholmen Brygge

Finnholmen Brygge ligger i en renovert bygning fra tidlig på 1900-tallet i fiskeværet Henningsvær i Lofoten. Her tilbys kostnadsfri Wi-Fi og enkle rom med utsikt over havnen eller Vestfjorden. Alle rommene er funksjonelt innredet, og har et flislagt bad med dusj. Tavernaen og puben på hotellet serverer norsk mat tilberedt med lokale råvarer.

Finnholmen Brygge ligger i en renovert bygning fra tidlig på 1900-tallet i fiskeværet Henningsvær i Lofoten. Her tilbys kostnadsfri Wi-Fi og enkle rom med utsikt over havnen eller Vestfjorden.

Kan jeg parkere bil på Finnholmen Brygge?

Finnholmen Brygge tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Gateparkering

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Finnholmen Brygge?

Innsjekking hos Finnholmen Brygge er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Finnholmen Brygge?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Finnholmen Brygge med:

 • Bil 35 min.

Hva kan man gjøre på Finnholmen Brygge?

Finnholmen Brygge tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Turmuligheter
 • Fiskemuligheter

Hvor mye koster det å overnatte på Finnholmen Brygge?

Prisene hos Finnholmen Brygge kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Finnholmen Brygge

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Finnholmen Brygge

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Finnholmen Brygge

Restauranter i nærheten av Hotell Finnholmen Brygge

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Finnholmen Brygge

Leiebil i nærheten av Hotell Finnholmen Brygge

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.