Hotell First Hotel Grims Grenka

Book Hotell First Hotel Grims Grenka – Finn tilbud på First Hotel Grims Grenka (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell First Hotel Grims Grenka

  • Reserver Hotell First Hotel Grims Grenka
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • First Hotel Grims Grenka 4-stjernershotell

En av våre favoritter i Oslo.Dette hotellet ligger i Kvadratur-området i Oslo, 800 meter fra Oslo sentralstasjon og 15 minutters gange fra Aker brygge. Hotellet har bar og terrasse på taket, og rom med flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. De stilfulle rommene på First Hotel Grims Grenka har senger fra Jensen og luksuriøst bad med speilvegger, frostet glass, regndusj og badeprodukter av høy kvalitet. Hotellets egen restaurant, MADU, fokuserer på å levere sunn og smakfull komfortmat. Kokkene kombinerer internasjonale retter med lokale råvarer for å lage klassikere med en vri.

En av våre favoritter i Oslo.Dette hotellet ligger i Kvadratur-området i Oslo, 800 meter fra Oslo sentralstasjon og 15 minutters gange fra Aker brygge. Hotellet har bar og terrasse på taket, og rom med flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Hva slags rom kan jeg booke hos First Hotel Grims Grenka?

På First Hotel Grims Grenka finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom
  • Suite

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos First Hotel Grims Grenka?

Innsjekking hos First Hotel Grims Grenka er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hvor mye koster det å overnatte på First Hotel Grims Grenka?

Prisene hos First Hotel Grims Grenka kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på First Hotel Grims Grenka?

Gjester som bor på First Hotel Grims Grenka kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.3).

Hva kan man gjøre på First Hotel Grims Grenka?

First Hotel Grims Grenka tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Treningsstudio

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell First Hotel Grims Grenka

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell First Hotel Grims Grenka

Ting å gjøre i nærheten av Hotell First Hotel Grims Grenka

Restauranter i nærheten av Hotell First Hotel Grims Grenka

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell First Hotel Grims Grenka

Leiebil i nærheten av Hotell First Hotel Grims Grenka

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.