Hotell First Hotel Victoria

Book Hotell First Hotel Victoria – Finn tilbud på First Hotel Victoria (Hotell), Hamar (Norge)

Hotell First Hotel Victoria

 • Reserver Hotell First Hotel Victoria
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • First Hotel Victoria 4-stjernershotell

En av våre bestselgere på Hamar! Dette hotellet ligger i sentrum av Hamar og tilbyr gratis Wi-Fi, kabel-TV og utsikt over Mjøsa. Hamar sentralstasjon er 150 meter unna. First Hotel Victoria ble renovert i 2012, og tilbyr fine rom med komfortable senger og eget bad med dusj. Hotellet serverer frokostbuffé hver morgen. Dette hotellet har en japansk restaurant, Nagomi, og en O’Learys-sportsbar.

En av våre bestselgere på Hamar! Dette hotellet ligger i sentrum av Hamar og tilbyr gratis Wi-Fi, kabel-TV og utsikt over Mjøsa. Hamar sentralstasjon er 150 meter unna.

Hva kan man gjøre på First Hotel Victoria?

First Hotel Victoria tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Skiaktiviteter
 • Golfbane (under 3 km unna)

Kan jeg parkere bil på First Hotel Victoria?

First Hotel Victoria tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass

Hva slags frokost serveres på First Hotel Victoria?

Gjester som bor på First Hotel Victoria kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.0).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva slags rom kan jeg booke hos First Hotel Victoria?

På First Hotel Victoria finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom
 • Tomannsrom
 • Suite

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos First Hotel Victoria?

Innsjekking hos First Hotel Victoria er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell First Hotel Victoria

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell First Hotel Victoria

Ting å gjøre i nærheten av Hotell First Hotel Victoria

Restauranter i nærheten av Hotell First Hotel Victoria

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell First Hotel Victoria

Leiebil i nærheten av Hotell First Hotel Victoria

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.