Hotell Fitjar Fjordhotell

Book Hotell Fitjar Fjordhotell – Finn tilbud på Fitjar Fjordhotell (Hotell) (Norge)

Hotell Fitjar Fjordhotell

 • Reserver Hotell Fitjar Fjordhotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Fitjar Fjordhotell 3-stjernershotell

Dette hotellet ligger ved Fitjarfjorden og tilbyr utsikt over vannet fra restauranten sin samt kostnadsfri Wi-Fi over hele hotellet. Alle rommene har kabel-TV og kaffe- og tekoker. Restauranten på Fitjar Fjordhotell serverer både tradisjonell norsk kost og internasjonale retter. Gjestene kan spise ute på terrassen i penvær. Stord lufthavn ligger en 20-minutters biltur fra Fjordhotell Fitjar. De større byene Bergen og Haugesund ligger under 90 minutters kjøring unna. Avgiftsfri parkering tilbys på hotellet.

Dette hotellet ligger ved Fitjarfjorden og tilbyr utsikt over vannet fra restauranten sin samt kostnadsfri Wi-Fi over hele hotellet. Alle rommene har kabel-TV og kaffe- og tekoker.

Kan jeg parkere bil på Fitjar Fjordhotell?

Fitjar Fjordhotell tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Ladestasjon for elbil

Har Fitjar Fjordhotell en restaurant?

Fitjar Fjordhotell har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Fitjar Fjordhotell?

Innsjekking hos Fitjar Fjordhotell er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva slags rom kan jeg booke hos Fitjar Fjordhotell?

På Fitjar Fjordhotell finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Dobbeltrom

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Fitjar Fjordhotell?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Fitjar Fjordhotell med:

 • Bil 20 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Fitjar Fjordhotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Fitjar Fjordhotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Fitjar Fjordhotell

Restauranter i nærheten av Hotell Fitjar Fjordhotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Fitjar Fjordhotell

Leiebil i nærheten av Hotell Fitjar Fjordhotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.