Hotell Fjellro Turisthotell

Book Hotell Fjellro Turisthotell – Finn tilbud på Fjellro Turisthotell (Hotell), Valldal (Norge)

Hotell Fjellro Turisthotell

 • Reserver Hotell Fjellro Turisthotell
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Fjellro Turisthotell 3-stjernershotell

Fjellro Turisthotell ligger ved foten av Syltefjellet i Valldal, 100 meter fra Storfjorden, og tilbyr en terrasse, en møblert hage og kostnadsfri Wi-Fi på rommene. Alle rommene har TV og eget bad. Noen rom tilbyr fjordutsikt. Andre rom vender ut mot den vakre hagen, som har benker, husker og grillplass. Kajakk og rafting kan organiseres på Valldalselva. Er du mer eventyrlysten vil du kanskje foretrekke fjellklatring eller brevandring.

Fjellro Turisthotell ligger ved foten av Syltefjellet i Valldal, 100 meter fra Storfjorden, og tilbyr en terrasse, en møblert hage og kostnadsfri Wi-Fi på rommene.

Har Fjellro Turisthotell en restaurant?

Fjellro Turisthotell har 2 restauranter:

 • fjellro kafe
 • fjellrosa fish restaurant

Hva slags frokost serveres på Fjellro Turisthotell?

Gjester som bor på Fjellro Turisthotell kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.8).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Engelsk/irsk
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • Buffé

Hva slags rom kan jeg booke hos Fjellro Turisthotell?

På Fjellro Turisthotell finnes følgende romtyper:

 • Tomannsrom
 • Familierom

Hvor mye koster det å overnatte på Fjellro Turisthotell?

Prisene hos Fjellro Turisthotell kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Fjellro Turisthotell?

Innsjekking hos Fjellro Turisthotell er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 10.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Fjellro Turisthotell

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Fjellro Turisthotell

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Fjellro Turisthotell

Restauranter i nærheten av Hotell Fjellro Turisthotell

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Fjellro Turisthotell

Leiebil i nærheten av Hotell Fjellro Turisthotell

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.