Hotell Fleischer’s Hotel

Book Hotell Fleischer’s Hotel – Finn tilbud på Fleischer’s Hotel (Hotell), Vossevangen (Norge)

Hotell Fleischer's Hotel

 • Reserver Hotell Fleischer’s Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Fleischer’s Hotel 4-stjernershotell

Dette hotellet ligger i en 1800-tallsbygning ved Vangsvatnet rett ved Voss stasjon. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, avgiftsfri privat parkeringsplass og et bassengområde. Alle rommene på Fleischers Hotel har både gammeldags sjarm og moderne bekvemmeligheter. De fleste rommene har krystallysekroner og eksklusive tekstiler. Noen av rommene har dessuten balkong. Restauranten på Hotel Fleischers serverer tradisjonelle retter basert på lokale oppskrifter. Baren har alle rettigheter og et pent utvalg av drikker. Når det er fint vær, kan du få servert mat og drikke på den store terrassen.

Dette ligger i nærheten
*

Hangurstrekket
Dette hotellet ligger i en 1800-tallsbygning ved Vangsvatnet rett ved Voss stasjon. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, avgiftsfri privat parkeringsplass og et bassengområde.
Slettafjell I
Bavallsekspressheisen
Hvor mye koster det å overnatte på Fleischer’s Hotel?

Prisene hos Fleischer’s Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Fleischer’s Hotel?

Gjester som bor på Fleischer’s Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.1).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Buffé

Har Fleischer’s Hotel en restaurant?

Fleischer’s Hotel har 2 restauranter:

 • Magdalena
 • Seckman

Kan jeg parkere bil på Fleischer’s Hotel?

Fleischer’s Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Ladestasjon for elbil

Har Fleischer’s Hotel basseng?

Ja, dette hotellet har basseng. Les mer om bassenget og andre fasiliteter på denne siden.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Fleischer’s Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Fleischer’s Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Fleischer’s Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Fleischer’s Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Fleischer’s Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Fleischer’s Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.