Hotell i Akershus (Norge)

Book Hotell i Akershus (Norge)

Hotell i Akershus (Norge)

  • Reserver Hotell i Akershus (Norge)!
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.

Hva er de beste hotellene i Akershus?

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, Thon Hotel Gardermoen og Scandic Fornebu er populære hoteller i Akershus.

Hvilke hoteller i Akershus er familievennlige?

Mange familier som har reist til Akershus, trivdes godt på Thon Hotel Arena, Garder Hotell og Konferansesenter og Thon Hotel Triaden.

I tillegg er Thon Hotel Ski, Scandic Lillestrøm og Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen populære blant barnefamilier.

Hvor mye koster det å bo på hotell i Akershus?

I snitt koster det NOK 1 028 for en natt på et 3-stjernershotell i Akershus, og for en natt på et 4-stjernershotell i Akershus koster det NOK 1 378. Hvis du vil unne deg litt ekstra, er snittpris for en natt på et 5-stjernershotell i Akershus NOK 1 464 (beregnet ut fra prisene på Booking.com).

Hvor mange hoteller i Akershus er registrert på Booking.com?

Vi har 103 hoteller i Akershus som du kan booke på Booking.com.

Hvilke hoteller i Akershus har fin utsikt?

Disse hotellene i Akershus har fått skryt fra andre reiseglade for utsikten: Oscarsborg Castle Hotel & Resort, Thon Hotel Arena og Holmen Fjordhotell

I tillegg har andre som har reist til Akershus, nevnt at utsikten fra rommene på Hurdalsjøen Hotel, Garder Hotell og Konferansesenter og Quality Hotel Olavsgaard er veldig flott.

I tillegg til disse hotellene er Comfort Hotel RunWay, Park Inn by Radisson Oslo Airport og Scandic Oslo Airport godt likt blant folk som reiser til Akershus.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell i Akershus (Norge)

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell i Akershus (Norge)

Ting å gjøre i nærheten av Hotell i Akershus (Norge)

Restauranter i nærheten av Hotell i Akershus (Norge)

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell i Akershus (Norge)

Leiebil i nærheten av Hotell i Akershus (Norge)

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.