Hotell i Dovrefjell (Norge)

Book Hotell i Dovrefjell (Norge)

Hotell i Dovrefjell (Norge)

  • Reserver Hotell i Dovrefjell (Norge)!
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.

Hva er de beste byene å dra til i Dovrefjell?

Oppdal, Dombås og Dovre er populært blant andre som har reist til Dovrefjell.

Hvilke hoteller i Dovrefjell tilbyr en svært god frokost?

Phillipshaugen Lodge, Quality Hotel Skifer og Toftemo Turiststasjon er hoteller i Dovrefjell som er kjent for å ha god frokost.

Disse andre hotellene i Dovrefjell har også fått god tilbakemelding på frokosten sin: Oppdal Turisthotell, Oppdal Gjestetun Hotell og Dombås Hotel.

Hvilke hoteller i Dovrefjell er egnet for par?

Andre par som har reist til Dovrefjell, har kost seg på Phillipshaugen Lodge, Toftemo Turiststasjon og Hjerkinn Fjellstue

Dessuten har disse hotellene i Dovrefjell fått god omtale av par: Quality Hotel Skifer, Oppdal Gjestetun Hotell og Oppdal Turisthotell.

Hva er de beste hotellene i Dovrefjell?

Phillipshaugen Lodge, Toftemo Turiststasjon og Hjerkinn Fjellstue er populære hoteller i Dovrefjell.

Hvilke hoteller i Dovrefjell har fin utsikt?

Disse hotellene i Dovrefjell har fått skryt fra andre reiseglade for utsikten: Hjerkinn Fjellstue, Phillipshaugen Lodge og Toftemo Turiststasjon

I tillegg har andre som har reist til Dovrefjell, nevnt at utsikten fra rommene på Quality Hotel Skifer, Oppdal Turisthotell og Trolltun Hotel & Hytter er veldig flott.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell i Dovrefjell (Norge)

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell i Dovrefjell (Norge)

Ting å gjøre i nærheten av Hotell i Dovrefjell (Norge)

Restauranter i nærheten av Hotell i Dovrefjell (Norge)

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell i Dovrefjell (Norge)

Leiebil i nærheten av Hotell i Dovrefjell (Norge)

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.