Hotell i Hedmark (Norge)

Book Hotell i Hedmark (Norge)

Hotell i Hedmark (Norge)

  • Reserver Hotell i Hedmark (Norge)!
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.

Hva er de beste hotellene i Hedmark?

First Hotel Victoria, Scandic Elgstua og Kongsvinger Castle Hotel & Resort er populære hoteller i Hedmark.

Hvor mye koster det å bo på hotell i Hedmark?

I snitt koster det NOK 1 385 for en natt på et 3-stjernershotell i Hedmark, og for en natt på et 4-stjernershotell i Hedmark koster det NOK 1 809. Hvis du vil unne deg litt ekstra, er snittpris for en natt på et 5-stjernershotell i Hedmark NOK 1 705 (beregnet ut fra prisene på Booking.com).

Hvilke hoteller i Hedmark er familievennlige?

Mange familier som har reist til Hedmark, trivdes godt på Scandic Elgstua, Kongsvinger Budget Hotel og Kongsvinger Castle Hotel & Resort.

I tillegg er Wood Hotel, Skaslien Hotel & Guesthouse og Clarion Collection Hotel Astoria populære blant barnefamilier.

Hvilke hoteller i Hedmark har fin utsikt?

Disse hotellene i Hedmark har fått skryt fra andre reiseglade for utsikten: Wood Hotel, Skjerdingen Høyfjellshotel i Ringebu og Kjølen Hotel Trysil

Hvor mange hoteller i Hedmark er registrert på Booking.com?

Vi har 183 hoteller i Hedmark som du kan booke på Booking.com.

I tillegg til disse hotellene er Kongsvinger Budget Hotel, Skaslien Hotel & Guesthouse og Clarion Collection Hotel Astoria godt likt blant folk som reiser til Hedmark.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell i Hedmark (Norge)

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell i Hedmark (Norge)

Ting å gjøre i nærheten av Hotell i Hedmark (Norge)

Restauranter i nærheten av Hotell i Hedmark (Norge)

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell i Hedmark (Norge)

Leiebil i nærheten av Hotell i Hedmark (Norge)

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.