Hotell i Lillehammer (Norge)

Book Hotell i Lillehammer (Norge)

Hotell i Lillehammer (Norge)

  • Reserver Hotell i Lillehammer (Norge)!
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.

Hvilke hoteller i Lillehammer er egnet for par?

Andre par som har reist til Lillehammer, har kost seg på Nermo Hotel & Apartments, Pellestova Hotell Hafjell og Clarion Collection Hotel Hammer

Hva er de beste hotellene i Lillehammer?

Scandic Lillehammer Hotel, First Hotel Breiseth og Pellestova Hotell Hafjell er populære hoteller i Lillehammer.

I tillegg til disse hotellene er Clarion Collection Hotel Hammer, Wood Hotel og Mølla Hotel godt likt blant folk som reiser til Lillehammer.

Hvilke hoteller i Lillehammer har fin utsikt?

Disse hotellene i Lillehammer har fått skryt fra andre reiseglade for utsikten: Wood Hotel, Nermo Hotel & Apartments og Pellestova Hotell Hafjell

I tillegg har andre som har reist til Lillehammer, nevnt at utsikten fra rommene på Mølla Hotel, Birkebeineren Hotel & Apartments og Honne Hotell & Konferansesenter er veldig flott.

Hva er de beste byene å dra til i Lillehammer?

Lillehammer, Brumunddal og Fåberg er populært blant andre som har reist til Lillehammer.

Hvilke hoteller i Lillehammer tilbyr en svært god frokost?

Hafjell Hotell, Scandic Lillehammer Hotel og Clarion Collection Hotel Hammer er hoteller i Lillehammer som er kjent for å ha god frokost.

Disse andre hotellene i Lillehammer har også fått god tilbakemelding på frokosten sin: Mølla Hotel, First Hotel Breiseth og Wood Hotel.

Dessuten har disse hotellene i Lillehammer fått god omtale av par: Hunderfossen Hotel & Resort, Mølla Hotel og Wood Hotel.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell i Lillehammer (Norge)

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell i Lillehammer (Norge)

Ting å gjøre i nærheten av Hotell i Lillehammer (Norge)

Restauranter i nærheten av Hotell i Lillehammer (Norge)

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell i Lillehammer (Norge)

Leiebil i nærheten av Hotell i Lillehammer (Norge)

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.