Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Book Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

  • Reserver Hotell i Møre og Romsdal (Norge)!
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.

Hvor mye koster det å bo på hotell i Møre og Romsdal?

I snitt koster det NOK 1 071 for en natt på et 3-stjernershotell i Møre og Romsdal, og for en natt på et 4-stjernershotell i Møre og Romsdal koster det NOK 1 315. Hvis du vil unne deg litt ekstra, er snittpris for en natt på et 5-stjernershotell i Møre og Romsdal NOK 1 743 (beregnet ut fra prisene på Booking.com).

Hvilke hoteller i Møre og Romsdal er familievennlige?

Mange familier som har reist til Møre og Romsdal, trivdes godt på Ringholmen Sjøhus, Angvik Gamle Handelssted – by Classic Norway Hotels og Blåtind Boutique Hotel.

I tillegg er Grande Fjord Hotel, Valldal Fjordhotell – by Classic Norway Hotels og Djupvasshytta populære blant barnefamilier.

Hva er de beste hotellene i Møre og Romsdal?

Molde Fjordstuer – by Classic Norway Hotels, Angvik Gamle Handelssted – by Classic Norway Hotels og Valldal Fjordhotell – by Classic Norway Hotels er populære hoteller i Møre og Romsdal.

I tillegg til disse hotellene er Hopen Brygge, Grande Fjord Hotel og Djupvasshytta godt likt blant folk som reiser til Møre og Romsdal.

Hvilke hoteller i Møre og Romsdal er de beste i nærheten av Ålesund flyplass, Vigra?

Gjester som har reist til Møre og Romsdal ved Ålesund flyplass, Vigra (AES), har gitt gode omtaler om Vestavind hytter og rom AS, Aalesund Airport Hotel og Quality Hotel Ålesund.

Hvilke hoteller i Møre og Romsdal har fin utsikt?

Disse hotellene i Møre og Romsdal har fått skryt fra andre reiseglade for utsikten: Ringholmen Sjøhus, Blåtind Boutique Hotel og Sunde Fjord Hotel

I tillegg har andre som har reist til Møre og Romsdal, nevnt at utsikten fra rommene på Grande Fjord Hotel, Angvik Gamle Handelssted – by Classic Norway Hotels og Håholmen Havstuer – by Classic Norway Hotels er veldig flott.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Ting å gjøre i nærheten av Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Restauranter i nærheten av Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Leiebil i nærheten av Hotell i Møre og Romsdal (Norge)

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.