Hotell i Sognefjorden (Norge)

Book Hotell i Sognefjorden (Norge)

Hotell i Sognefjorden (Norge)

  • Reserver Hotell i Sognefjorden (Norge)!
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.

Hvilke hoteller i Sognefjorden er de beste i nærheten av Sogndal lufthavn, Haukåsen?

Gjester som har reist til Sognefjorden ved Sogndal lufthavn, Haukåsen (SOG), har gitt gode omtaler om Best Western Laegreid Hotell, Hofslund Fjord Hotel og Walaker Hotel.

Hvilke hoteller i Sognefjorden er egnet for par?

Andre par som har reist til Sognefjorden, har kost seg på Walaker Hotel, Flåm Marina og Turtagrø Hotel

Dessuten har disse hotellene i Sognefjorden fått god omtale av par: Lavik Fjord Hotell, Dragsvik Fjordhotel og Fjærland Fjordstove Hotell – Huseby Hotelldrift AS.

Hva er de beste hotellene i Sognefjorden?

Walaker Hotel, Flåm Marina og Lavik Fjord Hotell er populære hoteller i Sognefjorden.

I tillegg til disse hotellene er Gudvangen Fjordtell & Apartments, Dragsvik Fjordhotel og Flåmsbrygga Hotel godt likt blant folk som reiser til Sognefjorden.

Hvilke hoteller i Sognefjorden har fin utsikt?

Disse hotellene i Sognefjorden har fått skryt fra andre reiseglade for utsikten: Flåm Marina, Kringsjå Hotel og Hofslund Fjord Hotel

Hvilke hoteller i Sognefjorden tilbyr en svært god frokost?

Walaker Hotel, Turtagrø Hotel og Dragsvik Fjordhotel er hoteller i Sognefjorden som er kjent for å ha god frokost.

Disse andre hotellene i Sognefjorden har også fått god tilbakemelding på frokosten sin: Flåmsbrygga Hotel, Lavik Fjord Hotell og Fretheim Hotel.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell i Sognefjorden (Norge)

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell i Sognefjorden (Norge)

Ting å gjøre i nærheten av Hotell i Sognefjorden (Norge)

Restauranter i nærheten av Hotell i Sognefjorden (Norge)

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell i Sognefjorden (Norge)

Leiebil i nærheten av Hotell i Sognefjorden (Norge)

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.