Hotell Øren Hotel

Book Hotell Øren Hotel – Finn tilbud på Øren Hotel (Hotell), Høyanger (Norge)

Hotell Øren Hotel

 • Reserver Hotell Øren Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Øren Hotel

Øren Hotel ligger ved den naturskjønne Sognefjorden i Høyanger sentrum. Hotellet tilbyr moderne rom med kostnadsfri Wi-Fi, TV og eget bad. Badelandet Høyangerbadet er en 5-minutters kjøretur unna. Alle rommene på Hotel Øren har sittehjørne, skrivebord og tregulv. Rommene gir utsikt over fjorden og Daleelva. Mange av rommene har egen balkong. Hotellrestauranten er åpen i ukedagene og serverer frokost og lunsj basert på lokale råvarer. Her kan du nyte fiske- og kjøttspesialiteter hver dag. Restauranten serverer i tillegg sandwicher og småretter hele dagen. I baren kan du få deg noe å drikke.

Øren Hotel ligger ved den naturskjønne Sognefjorden i Høyanger sentrum. Hotellet tilbyr moderne rom med kostnadsfri Wi-Fi, TV og eget bad. Badelandet Høyangerbadet er en 5-minutters kjøretur unna.

Hva slags rom kan jeg booke hos Øren Hotel?

På Øren Hotel finnes følgende romtyper:

 • Enkeltrom
 • Dobbeltrom

Har Øren Hotel en restaurant?

Øren Hotel har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Øren Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Øren Hotel med:

 • Taxi 3 t.

Kan jeg parkere bil på Øren Hotel?

Øren Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Gateparkering

Hva slags frokost serveres på Øren Hotel?

Gjester som bor på Øren Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 6.8).

Frokostalternativ(er):

 • Kontinental
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Øren Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Øren Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Øren Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Øren Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Øren Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Øren Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.