Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Book Hotell Trolltun Hotel & Hytter – Finn tilbud på Trolltun Hotel & Hytter (Hotell), Dombås (Norge)

Hotell Trolltun Hotel & Hytter

  • Reserver Hotell Trolltun Hotel & Hytter
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Trolltun Hotel & Hytter 3-stjernershotell

Dette vertshuset ligger i landsbyen Dombås, med utsikt over fjellstrekningen Dovrefjell. Her tilbys kostnadsfri Wi-Fi, avgiftsfri parkering samt langrennsløyper og turstier i fjellet. Alle rommene på Trolltun Gjestegård har satellitt-TV og et skrivebord. Mange rom har også en sittegruppe og utsikt over de omkringliggende fjellene og dalene. Trolltuns restaurant på stedet serverer à la carte-retter. En bar og en terrasse finnes også på stedet.

Dette vertshuset ligger i landsbyen Dombås, med utsikt over fjellstrekningen Dovrefjell. Her tilbys kostnadsfri Wi-Fi, avgiftsfri parkering samt langrennsløyper og turstier i fjellet.

Har Trolltun Hotel & Hytter en restaurant?

Trolltun Hotel & Hytter har 1 restaurant:

  • Restaurant

Hva slags frokost serveres på Trolltun Hotel & Hytter?

Gjester som bor på Trolltun Hotel & Hytter kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.5).

Frokostalternativ(er):

  • Kontinental

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Trolltun Hotel & Hytter?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Trolltun Hotel & Hytter med:

  • Bil 3 t.

Hvor mye koster det å overnatte på Trolltun Hotel & Hytter?

Prisene hos Trolltun Hotel & Hytter kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Trolltun Hotel & Hytter?

Innsjekking hos Trolltun Hotel & Hytter er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Restauranter i nærheten av Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Leiebil i nærheten av Hotell Trolltun Hotel & Hytter

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.