Hotell Trysil Hotel

Book Hotell Trysil Hotel – Finn tilbud på Trysil Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Trysil Hotel

 • Reserver Hotell Trysil Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Trysil Hotel 3-stjernershotell

En av våre favoritter i Trysil.Dette hotellet ligger i Trysil sentrum og har et praktisk, nøkkelløst adgangssystem, eget mikrobryggeri, restaurant og gratis WiFi. Transport til Trysil alpinsenter, som ligger 2,5 km unna, tilbys hver dag. Alle rommene på Trysil Hotel har senger fra Jensen, kabel-TV og sittehjørne. Du låser deg inn på rommet ved hjelp av en nøkkelkode som sendes på SMS på ankomstdagen. Hotellets bakeri og kafé tilbyr ferske bakevarer og varm drikke, mens restauranten serverer en sesongbasert meny som er inspirert av lokale råvarer. Personalet i restauranten og bakeri hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål om hotellet.

En av våre favoritter i Trysil.Dette hotellet ligger i Trysil sentrum og har et praktisk, nøkkelløst adgangssystem, eget mikrobryggeri, restaurant og gratis WiFi. Transport til Trysil alpinsenter, som ligger 2,5 km unna, tilbys hver dag.

Hva slags frokost serveres på Trysil Hotel?

Gjester som bor på Trysil Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 7.2).

Kan jeg parkere bil på Trysil Hotel?

Trysil Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Handikapparkering

Har Trysil Hotel en restaurant?

Trysil Hotel har 2 restauranter:

 • Kort & Godt
 • Kveik Restaurant & Brewpub

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Trysil Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Trysil Hotel med:

 • Buss 2 t. 30 min.

Hvor mye koster det å overnatte på Trysil Hotel?

Prisene hos Trysil Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Frokostalternativ(er):

 • Vegetarisk
 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Trysil Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Trysil Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Trysil Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Trysil Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Trysil Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Trysil Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.