Hotell Tuftegarden

Book Hotell Tuftegarden – Finn tilbud på Tuftegarden (Hotell), Viksdalen (Norge)

Hotell Tuftegarden

 • Reserver Hotell Tuftegarden
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Tuftegarden

Tuftegarden ligger ved Råeimsdalelven i Viksdalen og tilbyr deg rom og leiligheter med gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken og egen terrasse. Dette familiedrevne hotellet ligger 55 km fra Sogndal lufthavn. Rommene og leilighetene på Tuftegarden Hotel har enten lyse eller rustikke tremøbler. Alle har sittehjørne og vaskemaskin. Du kan beundre utsikten over fjellet. Du kan låne sykler gratis på stedet, og du kan leie båt. Området er ideelt for fotturer, skigåing og fiske. På Tuftegarden Hotel finner du en hage med lekeplass, grill og terrasse.

Tuftegarden ligger ved Råeimsdalelven i Viksdalen og tilbyr deg rom og leiligheter med gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken og egen terrasse. Dette familiedrevne hotellet ligger 55 km fra Sogndal lufthavn.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Tuftegarden?

Innsjekking hos Tuftegarden er fra kl. 17.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Hva slags rom kan jeg booke hos Tuftegarden?

På Tuftegarden finnes følgende romtyper:

 • Feriebolig
 • Dobbeltrom
 • Enkeltrom
 • Leilighet

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Tuftegarden?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Tuftegarden med:

 • Bil 5 t.

Hvor mye koster det å overnatte på Tuftegarden?

Prisene hos Tuftegarden kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Kan jeg parkere bil på Tuftegarden?

Tuftegarden tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Sikker parkeringsplass
 • Ladestasjon for elbil

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Tuftegarden

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Tuftegarden

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Tuftegarden

Restauranter i nærheten av Hotell Tuftegarden

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Tuftegarden

Leiebil i nærheten av Hotell Tuftegarden

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.