Hotell Ullevål Hotel

Book Hotell Ullevål Hotel – Finn tilbud på Ullevål Hotel (Hotell), Oslo (Norge)

Hotell Ullevål Hotel

  • Reserver Hotell Ullevål Hotel
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Ullevål Hotel

Dette hotellet ligger i bydelen Ullevål i Oslo, 2 km fra Vigelandsparken, og har en døgnåpen kafé, spa-fasiliteter og rom med flatskjerm-TV. Ullevål Hotel ligger på området til Ullevål sykehus, og er det offisielle pasienthotellet for sykehuset. Alle rommene på Ullevål Hotel har sittehjørne og flislagt bad med dusj. Hotellrestauranten serveres bufféretter. Café Liscio har alle rettigheter, og byr på småretter og bakverk samt varm og kald drikke.

Dette hotellet ligger i bydelen Ullevål i Oslo, 2 km fra Vigelandsparken, og har en døgnåpen kafé, spa-fasiliteter og rom med flatskjerm-TV. Ullevål Hotel ligger på området til Ullevål sykehus, og er det offisielle pasienthotellet for sykehuset.

Hva slags rom kan jeg booke hos Ullevål Hotel?

På Ullevål Hotel finnes følgende romtyper:

  • Enkeltrom
  • Tomannsrom

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Ullevål Hotel?

Innsjekking hos Ullevål Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 10.00.

Hvor mye koster det å overnatte på Ullevål Hotel?

Prisene hos Ullevål Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags frokost serveres på Ullevål Hotel?

Gjester som bor på Ullevål Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.1).

Hva kan man gjøre på Ullevål Hotel?

Ullevål Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

  • Massasje
  • Bibliotek

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Ullevål Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Ullevål Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Ullevål Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Ullevål Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Ullevål Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Ullevål Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.