Hotell Utne Hotel

Book Hotell Utne Hotel – Finn tilbud på Utne Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Utne Hotel

 • Reserver Hotell Utne Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Utne Hotel

Utne Hotel ligger ved Hardangerfjorden, 40 minutters kjøring fra Voss. Hotellet er fra 1722, og er beskyttet av Riksantikvaren. Hotellet har en spisesal fra 1700-tallet, og tilbyr unike rom i historisk stil. Rommene på Hotel Utne ligger i hovedbygningen, og har eget bad med dusj. Rommene har verken TV eller radio for å opprettholde den gammeldagse atmosfæren. Frokosten og måltidene tilberedes av ferske lokale råvarer, og serveres i den historiske spisesalen. Du kan nyte noe å drikke i puben Mor Utne Stova.

Utne Hotel ligger ved Hardangerfjorden, 40 minutters kjøring fra Voss. Hotellet er fra 1722, og er beskyttet av Riksantikvaren. Hotellet har en spisesal fra 1700-tallet, og tilbyr unike rom i historisk stil.

Har Utne Hotel en restaurant?

Utne Hotel har 1 restaurant:

 • Restaurant

Hva kan man gjøre på Utne Hotel?

Utne Hotel tilbyr følgende aktiviteter/tjenester (ekstra kostnader kan påløpe):

 • Sykkelmuligheter
 • Turmuligheter
 • Skiaktiviteter
 • Sykkelturer
 • Vandringer
 • Tur eller kurs om lokal kultur

Hva slags frokost serveres på Utne Hotel?

Gjester som bor på Utne Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.3).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hvor mye koster det å overnatte på Utne Hotel?

Prisene hos Utne Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hvordan kommer jeg meg fra nærmeste flyplass til Utne Hotel?

Fra nærmeste flyplass kan du komme deg til Utne Hotel med:

 • Bil 2 t. 30 min.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Utne Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Utne Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Utne Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Utne Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Utne Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Utne Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.