Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Book Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal – Finn tilbud på Utsikten Hotell Kvinesdal (Hotell) (Norge)

Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

  • Reserver Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal
  • Bestill online raskt og sikkert
  • Laveste pris bare hos oss.
  • Beste prisgaranti.
  • Utsikten Hotell Kvinesdal 4-stjernershotell

Utsikten Hotel Kvinesdal ligger sentralt til mellom Kristiansand og Stavanger og innen rekkevidde av Sør-Norges vakreste landskap, og tilbyr naturlig ro og fantastisk utsikt. De stilfulle rommene på Utsikten har gratis WiFi, flatskjerm-TV samt kaffe- og tekoker. Noen har egen stuedel, kjøkkenkrok og balkong med utsikt over Fedafjorden. Restauranten tilbyr en à la carte-meny og fantastisk utsikt over Fedafjorden. Om sommeren kan du spise maten på uteserveringen. På menyen finner du alt fra tradisjonell norsk mat til spesielle lokalproduserte delikatesser.

Utsikten Hotel Kvinesdal ligger sentralt til mellom Kristiansand og Stavanger og innen rekkevidde av Sør-Norges vakreste landskap, og tilbyr naturlig ro og fantastisk utsikt.

Har Utsikten Hotell Kvinesdal en restaurant?

Utsikten Hotell Kvinesdal har 1 restaurant:

  • Restaurant

Hva slags frokost serveres på Utsikten Hotell Kvinesdal?

Gjester som bor på Utsikten Hotell Kvinesdal kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 8.6).

Frokostalternativ(er):

  • Buffé

Hva slags rom kan jeg booke hos Utsikten Hotell Kvinesdal?

På Utsikten Hotell Kvinesdal finnes følgende romtyper:

  • Dobbeltrom
  • Suite
  • Tomannsrom

Hvor mye koster det å overnatte på Utsikten Hotell Kvinesdal?

Prisene hos Utsikten Hotell Kvinesdal kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Utsikten Hotell Kvinesdal?

Innsjekking hos Utsikten Hotell Kvinesdal er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00.

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Restauranter i nærheten av Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Leiebil i nærheten av Hotell Utsikten Hotell Kvinesdal

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.