Hotell Vågslidtun Hotel

Book Hotell Vågslidtun Hotel – Finn tilbud på Vågslidtun Hotel (Hotell) (Norge)

Hotell Vågslidtun Hotel

 • Reserver Hotell Vågslidtun Hotel
 • Bestill online raskt og sikkert
 • Laveste pris bare hos oss.
 • Beste prisgaranti.
 • Vågslidtun Hotel

Dette hotellet ligger ved innsjøen Vågslidvatn, 4 km fra Haukelifjell Skisenter, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med naturskjønn utsikt. Her finner du også en restaurant på stedet og en koselig peisestue. Hvert rom har eget bad og TV. Restauranten på Vågslidtun serverer tradisjonell norsk mat, og kan skilte med panoramautsikt over vannet. Du har tilgang til en terrasse og grillutstyr i hagen.

Dette hotellet ligger ved innsjøen Vågslidvatn, 4 km fra Haukelifjell Skisenter, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med naturskjønn utsikt. Her finner du også en restaurant på stedet og en koselig peisestue.

Hva er inn- og utsjekkingstidene hos Vågslidtun Hotel?

Innsjekking hos Vågslidtun Hotel er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11.00.

Kan jeg parkere bil på Vågslidtun Hotel?

Vågslidtun Hotel tilbyr følgende parkeringsmuligheter (med forbehold):

 • Parkeringsplass
 • Avgiftsfri parkering
 • Parkeringsplass på stedet
 • Privat parkering
 • Gateparkering
 • Ladestasjon for elbil

Hvor mye koster det å overnatte på Vågslidtun Hotel?

Prisene hos Vågslidtun Hotel kan variere med oppholdet ditt (slik som når du booker og andre gjeldende regler ved hotellet). Prisene vises når du velger datoer.

Hva slags rom kan jeg booke hos Vågslidtun Hotel?

På Vågslidtun Hotel finnes følgende romtyper:

 • Dobbeltrom/Tomannsrom
 • Familierom
 • Enkeltrom

Hva slags frokost serveres på Vågslidtun Hotel?

Gjester som bor på Vågslidtun Hotel kan få servert en god frokost under oppholdet sitt (omtalescore fra gjester: 9.1).

Frokostalternativ(er):

 • Buffé

Hva å se og gjøre i nærheten av Hotell Vågslidtun Hotel

Finn byturer, bybilletter og hopp over linjebilletter. Her finner du pålitelige anmeldelser. Alltid nyte den beste opplevelsen til den beste prisen

Attraksjoner i nærheten av Hotell Vågslidtun Hotel

Ting å gjøre i nærheten av Hotell Vågslidtun Hotel

Restauranter i nærheten av Hotell Vågslidtun Hotel

Oppdag de beste restaurantene. Se de siste vurderingene. Book et bord. Finn de mest populære restaurantene i nærheten av Hotell Vågslidtun Hotel

Leiebil i nærheten av Hotell Vågslidtun Hotel

Bestill leiebilen din med verdens største online leiebilfirma. Over 60 000 lokasjoner. 160 land.

Bestill en flyplasstaxi

Enkel flyplassoverføring

Kjøp billige billetter online

Kjøp sertifiserte billetter til konserter, sport, teater og arrangementer

Utforsk og finn Hoteller i Norge
Formet av istiden, er de episke landskapene i Norge preget av trange fjorder, majestetiske breer og ruvende fjell. Enkelt sagt, denne skandinavasjonen har den slags naturlige skjønnhet som ord aldri vil gjøre rettferdighet. De norske fjordene er kronen i landets uendelige natur. Det er over tusen spredt over den taggete kystlinjen, men den mest ikoniske –Nærøyfjorden, Sognefjord, Lysefjord og Geirangerfjord – ligger på vestkysten. Disse bortgjemte saltvannsinntakene er ideelle for naturskjønne båtturer eller kajakkpadlinger, slik at du kan suge opp fossene og breene underveis. Hovedstaden Oslo er en for en flott base, og gir en midtbane mellom urban kultur og landlige underverker. Rundt overflod av museer, uteliv og restauranter ligger mange titalls grønne områder, med Nordmarka-skogen ikke mer enn 30 minutter fra sentrum. Området rundt Holmenkollen er et flott sted for langrenn eller fotturer på sommerstid. For din beste sjanse for å oppdage de illusive nordlysene, planlegg turen mellom oktober og mars. Alle som tar seg tid til å utforske Norge vil få øye på en rekke dyreliv, inkludert knølhakk, orka og sædhval. I det høye arktiske området rundt Svalbard er det også sjansen for å møte slike som isbjørn og hvalross. Hotell, gjestehus og leiligheter finner du overalt i Norge, men for å fordype deg i den pittoreske villmarken kan det være lurt å bo i en koselig hytte eller campingplass på landsbygda hvor du kan pakke teltet ut til utsikten over fjellsidene.